Forstander Morten Ulrik Jørgensen

Morten har været lærer på Havregården fra 1991, deltaget i skolens 3-delte ledelse fra 2000-2007 og været forstander fra 1.8.07.
Uddannelse: Morten er uddannet lærer fra Jonstrup Seminarium med linjefag i historie og idræt samt tillægsfag i didaktik (undervisning).
Kommunalpolitisk lederudannelse fra Den Kommunale Højskole.
Erfaring: Morten har arbejdet på behandlingshjemmet Barnets Hus (småbørns- og pigeafdelingen) samt i Gribskovs Ungdomsskoletilbud.
Morten har siden 1997 været medlem af Græsted-Gilleleje Byråd, nu Gribskov Byråd. Han har været udvalgsformand i 8 år. Morten har i hele perioden været medlem af Børn- og Ungeudvalget med særligt ansvar i.f.t. udsatte børn.
Morten er endvidere medlem af bestyrelsen i "kostskoler.dk".
Fritid: I fritiden er Morten aktiv i foreningsarbejde i idrætsforeningen og formand for den lokale musikklub Søborgs Venner.

Daglig leder Trine Pantmann
Trine har været ansat på Havregården som pædagog / lærer fra feb. 2009 og som afdelingsleder fra juni 2011 til maj 2012.
Trine har bred uddannelse og erfaring indenfor området børn / unge med særlige behov.
Uddannelse: Pædagog, NLP practitioner (kommunikation), Terapeut i børnebehandling (inkl. fysiologi, anantomi, sygdomslære og farmakologi på sygepl. niveau), Rideinstruktør / rideterapi (pers. med fysisk/psykisk lidelser) - Gymnastikinstruktør.
Efterudd. indenfor borderline, spiseforstyrrelser, kognitiv terapi og systemisk metode m.v.
Erfaring: Ansættelse i børnehave, ungdomsskole, efterskole og som underviser på folkeskole. 12 år på "Godhavn" (døgninstitution for psykisk skrøbelige, grænsepsykotiske unge), Afd. leder på Lynge Fritidshjem og Nødebo fritidsklub samt leder af SFO Søborg Privatskole.
Fritid: Rider, synger og spiller amatørteater. Aktiv i foreningsarbejde, bl.a. medarrangør af større nationale og internationale arrangementer.